Virtual Reality (VR)

Werkstukken komen tot leven via Virtual Reality

Loop zelf door de virtuele ruimtes!

Examenstudenten hadden de mogelijkheid om hun werk te laten zien via Virtual Reality. Je kunt de virtuele expo hier bekijken via de computer en je smartphone. En heb je zelf een cardboard VR bril, zet deze dan zeker op en geniet van al de mooie creaties!

Ruimtes ontworpen door eerstejaars studenten

De virtuele ruimtes zijn ontworpen door eerstejaars studenten van de opleiding Interieuradviseur (klas 1WG4O). Annemijn Prins, Thessa Blijlaard en Benthe Petersen hebben één van de ruimtes ontworpen en vertellen ons er meer over!

‘We vonden het erg leuk dat wij als eerstejaars een ruimte mochten ontwerpen. Zeker omdat er nu veel gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality. We hebben een ruimte ontworpen met twee verdiepingen. Op de bovenverdieping is een gat in het midden, zodat je naar beneden kunt kijken. Door deze opdracht hebben we geleerd om in 3D te bouwen en samen te werken. We hebben namelijk allemaal een gedeelte ontworpen en dit is later samengevoegd tot één mooie exporuimte. We zijn benieuwd naar wat voor moois er allemaal te zien is in onze exporuimte!’

De ruimtes zijn gemaakt door de studenten: Benthe Petersen, Thessa Bijlard, Annemijn Prins, Nieke Plug, Elise Lelieveld, Suzanne Parlevliet, Esmee Stuijt, Levi van Dam en Danique de Brabander.

Wat vind je van dit bureau?