Eindwerkstukken | Amsterdam


MEUBELSTOFFEREN

Bloed, zweet en tranen heeft het de studenten meubelstofferen niveau 3 gekost om hun eindwerkstuk (zo goed als) af te ronden. Vlak voor de doorslaggevende beoordeling kwamen ze nog even gezellig in de fotostudio langs om hun mooie werkstukken – afgerond of niet – vast te laten leggen door fotograaf Marjon Hoogervorst.

Ook de studenten meubelstofferen niveau 2 hebben superhard hun best gedaan! Onderaan deze pagina is een groepsfoto van deze studenten te vinden met hun eindwerkstuk.

Eindwerkstukken | Meubelstofferen


MEUBEL-

STOFFEREN

Bloed, zweet en tranen heeft het de studenten meubelstofferen niveau 3 gekost om hun eindwerkstuk (zo goed als) af te ronden. Vlak voor de doorslaggevende beoordeling kwamen ze nog even gezellig in de fotostudio langs om hun mooie werkstukken – afgerond of niet – vast te leggen.

Ook de studenten meubelstofferen niveau 2 hebben superhard hun best gedaan! Onderaan deze pagina is een groepsfoto van deze studenten te vinden met hun eindwerkstuk.


Eva Dudink

Blue Dude

“Doorzetten. Hard werken. Erg veel geleerd.”

Naomi Dorst

Vintage Call

“Met doorzetten kom je er wel.”

Shannen Wels

Flowerpower

“Geef nooit op!”

Yasmin van de Weg

Cotton Candy

“Na 3 jaar hard werken is dit het resultaat!”

Esmeralda van der Voort

Purple Invasion

“Wees trots op je werk!”

Cheryana Berenstein

Blues

“Het is mooi.”

Jaimy IJpelaar

Queenie

“Om trots op te zijn!”

Meubelstofferen niveau 2

De studenten meubelstofferen niveau 2 hebben vier dagen de tijd gehad om een meubel op te bouwen vanaf de kale romp en vervolgens te bekleden met stoffen van Keymer Essential Fabrics. Op deze foto is het eindresultaat te zien!

V.l.n.r.: Roos Koenis, Sophie Boogh, Julia Damen en Rowan Buhrs.